Jean Pratchett

Email: [email protected]

Hij is de Senior Auteur van ons bedrijf en draagt een grote rol in het bedrijf. Nu werkt hij aan de onderwerpen die verband houden met malware-verwijderingen die ontworpen zijn om een computer of netwerk te beschadigen. Sinds de kindertijd is ze geïnteresseerd in het bewerken en nu komt zijn droom uit wanneer ze lid is van ons bedrijf.

Hij studeerde afstuderen en afstudeerde aan de universiteit van de universiteit van californië op het gebied van informatietechnologie. Na studie studeerde hij in veel multinationale bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft 13 jaar werkervaring op IT-gebied in het zeer bekende bedrijf. Hij heeft gewerkt aan deze bedrijven in Systeembeheerder, bewerken, onderzoeken post

Terry Lyn

Email: [email protected]

Hij behaalde zijn diploma in Informatietechnologie van de Harvard University en Post Graduate degree van Princeton University. Hij heeft veel kennis over de informatietechnologie omdat hij aan wereldberoemde IT-bedrijven heeft gewerkt als in de post van het schrijven, presenteren en bewerken van informatie. Hij draagt ook zijn paar keer bij aan de onderzoeksmethodologie en heeft veel meer prijzen.

Nu werkt hij in ons bedrijf op de post van systeemmanager en neemt hij ook de mogelijkheid om te bewerken. Momenteel is hij bezig met het oplossen van malware-problemen. Hij is geïnteresseerd in informatie verzamelen, dus hij schrijft op malware-infectie hoe het de computer kan beïnvloeden en hoe we ze volledig kunnen verwijderen.